Διατροφή & ποιότητα ζωής!

«Ποιότητα ζωής». Ενας όρος που εδώ και λίγα χρόνια ακούμε όλο και συχνότερα να συζητείται σε έντυπα, μέσα μαζικής δικτύωσης, τηλεόραση, ραδιόφωνο και όχι μόνο. Μία νέα παγκόσμια τάση που μεταξύ άλλων τοποθετεί την διατροφή, στην κορυφή της  πυραμίδας  με τα βασικά στοιχεία που μπορούν να μας οδηγήσουν σταδιακά σε ένα υγειινότερο και πιο ευχάριστο μοντέλο ζωής.

Με ζητούμενο αρχικά την βελτίωση της καθημερινότητας μας και εν τέλει την μακροζωία, οι επιστήμες που θέτουν την διατροφή στο μικροσκόπιο τους, η διαιτολογία και η διατροφολογία, καταρτίζουν σαφείς οδηγούς διατροφής μέσα από συνεχή έρευνα και παγκόσμιες μελέτες.

Αυτούς ακριβώς τους «ειδικούς» εμπιστευόμαστε στο Healthy από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του , για τον καταρτισμό και του δικού μας μενού. Η επιτυχημένη συνεργασία μας  με την κλινική  Διαιτολόγο-Διατροφολόγο με ειδίκευση στην Κλινική Διατροφή και την Ανοσολογία  Κα Δέσποινα Μαρσέλου, μετρά ήδη δύο χρόνια και συνεχίζεται.  

Στο Healthy ο όρος «Υγιεινή διατροφή» βρήκε εξαρχής την πραγματική του διάσταση και σημασία. Ενα εστιατόριο που δημιουργήθηκε με αυτήν αποκλειστικά την φιλοσοφία σε αντίθεση με τα περισσότερα εστιατόρια, fast food ή snack bars που είδαν απλά μία νέα «τάση» ή «μόδα», και  πρόσθεσαν μερικές υγειινότερες επιλογές στα συμβατικά μενού τους, προσπαθώντας να καλύψουν ένα διαφορετικό κομμάτι της αγοράς.

Πρεσβεύουμε μία Νέα Κουζίνα, με φρέσκιες, “ψαγμένες” ιδέες, ποιοτικές πρώτες ύλες (βιολογικά προϊόντα, σπάνια superfoods, φρέσκα φρούτα και λαχανικά) και καινοτόμες τεχνικές (sous vide, αργή ωρίμανση, μαγείρεμα στον ατμό κ.α.),  με στόχο όχι μόνον την μέγιστη οργανοληπτική απόλαυση αλλά και την αύξηση της θρεπτικής αξίας των πιάτων.

Με δύο ετήσια μενού, ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με υγιεινό τρόπο την εποχικότητα των προϊόντων, είμαστε σε συνεχή αναζήτηση των πιο υγιεινών γευστικών προκλήσεων!

Discover Healthy!!